Pretražite novosti:

Gradonačelnik primio predstavnike mladih engleskih, albanskih i hrvatskih nogometaša

23.07.2018.
Gradonačelnik primio predstavnike mladih engleskih, albanskih i hrvatskih nogometaša
U Maloj vijećnici Grada Karlovca održan je prijem za predstavnike nogometnih reprezentacije Albanije, Engleske i Hrvatske u uzrastima U15 i U16 koje u Karlovcu borave u sklopu ljetnog nogometnog kampa.
- Drago mi je da ste u našem gradu te se zahvaljujem Nogometnom savezu Karlovačke županije, odnosno Hrvatskom nogometnom savezu što je izabrao i Karlovac za ove prijateljske utakmice. Karlovac je grad nogometa te ima svoju dugu nogometnu tradiciju, istaknuo je gradonačelnik Damir Mandić.
Nakon pozdravne riječi gradonačelnika predstavili su se predstavnici nogometnih reprezentacija poručivši kako im je iznimno drago što imaju prilike upoznati naš grad.
Dario Mrzljak, predsjednik Nogometnog saveza Karlovačke županije, naglasio je da je suradnja županijskog Saveza i Grada Karlovca oduvijek vrlo dobra i izrazio nadu da ovo nije posljednji ovakav kamp HNS-a u Karlovcu. Istaknuo je da će se sljedećeg mjeseca u Karlovcu održati kamp ženske U19 reprezentacije, a dva mjeseca kasnije ženske futsal kvalifikacije.