Pretražite novosti:

Kino Edison traži ravnatelja – Objavljen javni natječaj, prijave idućih 15 dana

29.03.2023.
Kino Edison traži ravnatelja – Objavljen javni natječaj, prijave idućih 15 dana
Ustanova Kino Edison, multimedijski centar za kulturno – turističke sadržaje uskoro bi trebao dobiti ravnatelja.  Naime, danas, 29. ožujka, objavljen je javni natječaj za imenovanje ravnatelja ove nove Ustanove i to na stranicama Grada Karlovca www.karlovac.hr, kao i u Narodnim novinama, a ostaje otvoren idućih 15 dana.

U javnom natječaju, između ostalog, navedeni su uvjeti koje zainteresirani kandidati moraju imati, kao i da moraju dostaviti program rada i razvoja Ustanove za četveorogodišnji mandat.
Kultno karlovačko kino Edison, podsjetimo, bit će u cijelosti obnovljeno i opremljeno zahvaljujući sredstvima Grada i iz ITU mehanizma: za obnovu će biti izdvojeno 5 milijuna eura, za opremanje 1,1 milijun eura, od čega je 85 posto EU financiranje.

Edison će imati veliku i malu kino dvoranu u prizemlju, kafić, suvenirnicu, na prvom katu izložbeni prostor i urede, u potkrovlju multifunkcionalan i coworking prostor za rad udruga i drugih institucija vezano uz poslove audio-vizualne umjetnosti, ugrađeno dizalo i u potpunosti će biti prilagođeno osobama s invaliditetom. Bit će to prvo VR kino u Hrvatskoj, s VR naočalama za posjetitelje, ali i jedinstven prostor ne samo za filmske projekcije, nego i različite kongrese, konferencije, radionice, festivale...