Pretražite novosti:

Objavljena ponuda za kupnju zemljišta za prometnicu Selce - Vlasnicima rok do 3. ožujka

16.02.2023.
Objavljena ponuda za kupnju zemljišta za prometnicu Selce - Vlasnicima rok do 3. ožujka
Vlasnici nekretnina trebaju se javiti u Gradsku upravu najkasnije do 3.3.2023.


Vlasnici nekretnina na mjestu gdje će u budućoj poslovnoj zoni Selce biti građena prometnica s pratećom komunalnom infrastrukturom trebaju se do 3. ožujka očitovati o ponudi za kupnju koju im je javno uputio Grad Karlovac.

Grad vlasnicima i suvlasnicima 81 nekretnine na katastarskim česticama u katastarskoj općini Karlovac I nudi kupnju uz isplatu tržišne naknade za zemljište i naknade za vrijednost nasada, sukladno procjenama tržišne vrijednosti nekretnina ovlaštenih sudskih vještaka iz područja graditeljstva i sudskih vještaka za poljoprivredu i procjenu poljoprivrednog zemljišta. Radi sporazumnog rješavanja pitanja stjecanja prava vlasništva i sklapanja kupoprodajnih ugovora, do 3. ožujka trebaju doći u Upravni odjel za imovinsko-pravne poslove i upravljanje imovinom radnim danom ili se obratiti pisano.

Ako imovinsko-pravne odnose s vlasnicima nekretnina Grad ne uspije riješiti sporazumno, pokrenut će postupke potpunog izvlaštenja pred Upravnim odjelom za opću upravu Karlovačke županije.